donderdag 17 april 2008

Afscheid

Deze week is gevuld met afscheidsetentjes. Afgelopen maandag een informeel afscheidsdiner met Aldwin's collega's en vanavond stond het officiƫle afscheidsdiner, georganiseerd door BP, gepland... maar helaas door ziekte van Aldwin gaat het feest niet door!

Taart!

Aldwin's moeder viert vandaag haar verjaardag. Van harte gefeliciteerd en maak er een leuke dag van!

maandag 14 april 2008

Warm afscheid





Vanavond hebben we door middel van een gezellig diner bij Mama Tembo op informele manier afscheid genomen van Aldwin's collega's. Hier zijn wat citaten die over de tafel zijn gegaan en een goed beeld geven van de hechtheid van het team en de waardering voor Aldwin's inspanningen.

"We will miss him terribly", "We have managers and we have leaders. Aldwin is a real leader", "I have learnt so much from him", "He is such a thoughtful person who really cares about others", "The best boss I ever had"!

En weer is er 1 jarig!

April is een maand van verjaardagen. Vandaag is het de beurt aan Talitha's moeder. Van harte en nog vele jaren!

dinsdag 8 april 2008

Tijd om te vertrekken Bob!

Volgens nu.nl heeft Nederland bij Zuid-Afrika erop aangedrongen zijn invloed uit te oefenen om ervoor te zorgen dat in Zimbabwe de uitslagen van de verkiezingen worden vrijgegeven. Duidelijker in de boodschap zijn de DJ's van het Jacaranda 94.2 FM radioprogramma 'Just plain breakfast'...

zaterdag 5 april 2008

65!

Vandaag is Talitha's vader 65 geworden! Van harte gefeliciteerd & een hele fijne dag gewenst! We vieren het straks nog wel een keer als we weer in Nederland zijn.